Slider1
slider2

Goed begrepen

HELVOIRT – 18 september 2022. In de aankondiging van de 80e Kleding-, boeken- en platenmarkt, zaterdag 17 september, werd een oproep gedaan om zeker een bezoekje te komen brengen.

Dit omdat overal de prijzen uit de pan rijzen en er op die dag honderden euro’s bespaard zou kunnen worden met de aankoop van prachtige najaars- en winterkleding of met een boek of plaat waar je al jaren naar zoekt.

Daaraan is goed gehoor gegeven. Het was de gehele dag een komen en gaan. Er zijn weer een paar honderd mensen blij huiswaarts gegaan.

Na 41 jaar is men in Helvoirt nog steeds trots op deze unieke combinatie van twee hergebruikmarkten. Ook dit keer mogen de organisaties weer tevreden terugkijken.

De opbrengst van de Kledingmarkt komt ten goede aan de Helvoirtse muziekvereniging. De Stichting Boekenmarkt schenkt dit keer het geld aan de Vincentiusvereniging en de makers van het boek over de geschiedenis van de Helvoirtse carnaval.

De voorraad is flink geslonken, nieuwe aanwas is welkom.

Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur kan er in De Notenkraker (zijingang Oude School) kleding, boeken, platen, cd’s, dvd’s geschonken worden.

Download onze gratis app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.