• Laatst geplaatste bericht op 12 april 2024 15:00
  • Helvoirt Nederland
Slider1
slider2

Onze spelregels
Stichting HelvoirtNet (www.helvoirt.net www.vught.nu en www.haaren.nu) aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie op onze sites en andere publicaties; zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan.

Foto’s en logo’s
Zou u er op willen letten dat de foto’s/logo’s die u aanlevert RECHTENVRIJ zijn. Als u of uw organisatie informatie foto’s/logo’s e.d. aan ons aanlevert geeft u toestemming deze te gebruiken voor plaatsing op onze sites en alle andere gekoppelde publicaties. Indien u niet zelf de rechten bezit dient u van de rechthebbende toestemming te verkrijgen voor plaatsing. Schade zullen wij anders aan de inzender moeten doorberekenen. Indien u of uw organisatie informatie beschikbaar stelt, op welke wijze dan ook, gaan wij er vanuit dat u de verantwoording op juistheid en volledigheid voor deze informatie draagt.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij ons. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo, rechten-vrij erbij maakt het vaak leuker). Mailen kan naar een van de bovenstaande mailadressen. Ook een tip is van harte welkom! Indien noodzakelijk kunnen wij op verzoek een bericht anoniem plaatsen. De naam van de inzender moet dan wel bij de redactie bekend zijn.

Al onze berichten worden meteen gedeeld op Facebook, Instagram en Twitter.
Vloeken, schelden, oproepen tot haat, bedreigingen, doodswensen of omschrijvingen die daar op neerkomen, alsmede het vermelden van naam, adres of andere omschrijving van verdachte personen is niet gewenst (mogelijk zelfs strafbaar). Als we ze zien worden deze verwijderd of stuur ons daartoe een verzoek via contact. Bij herhaling kunnen wij de afzender blokkeren; geblokkeerde personen kunnen een verzoek tot vrijgave indienen via contact.

Contact
U kunt ons heel makkelijk bereiken via mail en/of Whatsapp

www.helvoirt.net heeft het mailadres: nieuws@helvoirt.net

www.haaren.nu heeft als mailadres: info@haaren.nu

www.vught.nu is te bereiken via: nieuws@vught.nu

Per telefoon zijn we te bereiken via: 06-8119 3338 (of een app sturen)

Adverteren op een van onze sites is ook mogelijk KLIK HIER

Stichting HelvoirtNet www.stichtinghelvoirt.net