Slider1
slider2

N65 dicht na botsing, weg bezaaid met planten: 'Was een heel harde klap'

 BIEZENMORTEL – 9 maart 2024. Een automobilist is vanmorgen met zijn auto op een bestelbus gebotst op de kruising van de N65 met de Heusdensebaan bij Biezenmortel.

Vermoedelijk viel de automobilist achter het stuur in slaap en miste hij daardoor het rode verkeerslicht op de weg van Helvoirt richting Tilburg.

De bestelbus met aanhanger van Tuinplantenkwekerij Van Oirschot vervoerde planten. Die kwamen door de klap allemaal op het wegdek van de N65 terecht.
“De automobilist is vol op de bestelbus ingereden”, vertelt een 112-correspondent. “De trekhaak van de auto kwam door de klap zelfs los. Dit is echt een heel harde klap geweest.”

De bestuurder van de auto raakte bij de botsing lichtgewond, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd. 

De N65 van Den Bosch richting Tilburg is afgesloten bij Biezenmortel. Medewerkers van het tuinplantenbedrijf helpen bij het opruimen van de planten. Een veegwagen is opgeroepen om het wegdek schoon te maken.

Bart Meesters

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *