Slider1
slider2

Is een coronabaan iets voor jou?

HELVOIRT – 29 juli 2021. Heb je altijd al in de ouderenzorg willen werken? Dan is dit nu jouw kans!

De druk op de zorgmedewerkers blijft ongekend hoog. Daarom heeft het kabinet besloten om de zorg te ondersteunen door middel van ‘Coronabanen’. Nu hoor ik je denken: Wat zijn Coronabanen?

Coronabanen zijn banen waar geen of beperkte scholing voor nodig is, maar die wel een belangrijke bijdrage leveren aan de verlaging van de werkdruk binnen de zorg. Deze gesubsidieerde banen zijn bedoeld voor de tijdelijke, extra inzet van ondersteunend personeel.

Je krijgt de kans om, met een goed salaris, kennis te maken met de zorg en als jouw passie bij de zorg ligt, gaan we samen kijken naar de mogelijkheden binnen ’t Heem.

Klinkt dit als muziek in de oren en wil je graag meer informatie? Of wil je de mogelijkheden horen? Neem dan contact op met Mariëlle Hoeben, Personeelsadviseur op M 06 108 618 17 of mail naar: mhoeben@t-heem.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *