Slider1
slider2

Ruimte maken bij de Guldenberg

HELVOIRT – 9 oktober 2020. Er wordt bij Hotel Guldenberg hard gewerkt aan het moderniseren van het pand.

Na de verbouwing van de brasserie is er op de achtergrond ook gewerkt aan het groener maken. Zo zijn er ruim 800 zonnepanelen op het dak geplaatst en worden stap voor stap de radiatoren vervangen door infra-rood panelen. Verder hebben de twee restaurants aan de achterkant een face-lift gekregen en wordt er nu hard gewerkt aan een nieuwe ruimte in het hart van het gebouw. En dan kom je nog wel eens wat tegen.

In de zomer is er al veel meubilair weg gegeven waarvoor de Guldenberg geen bestemming meer had. Maar er is nog wat extra’s gevonden. Heb je interesse in één van de items op de foto’s, stuur dan een bericht naar reserveringen@guldenberg.nl. Alles is gratis af te halen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Na 16 oktober gaat wat over is naar de stort.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *