Slider1
slider2

Oproep bezorgers

HELVOIRT – 24 januari 2024. Zin om zaterdagochtend nog even de benen te strekken? Help ons last minute!

We zijn nog op zoek naar een paar mensen die het heerlijk vinden om aanstaande zaterdag 27 januari de beentjes te strekken. En daarbij ons meteen te helpen met het rondbrengen van een stapel Carnavalsboeken!

De planning is bijna rond, maar met enkele handjes meer kunnen we de wijken ietsje kleiner maken. Dan is het voor elke vrijwilliger een fijne wandeling.

Wat houdt het in?
Je brengt de carnavalsboeken rond en verkoopt daarbij direct ook loten voor de bliksemloterij. De opbrengst van deze loten is voor carnaval in Helvoirt, Keiespellersdurp, voor jong en oud!

Om 10.00 uur haal je de boeken en loten op bij de Notenkraker in de Kastanjelaan. Deze breng je rond. Ook mag je de enveloppen van kenderkarnaval nog aannemen als mensen deze nog niet in hebben geleverd.

Als je terugkomt in de Notenkraker ontvangen dankbare vrijwilligers en S.O.C. bestuursleden je met een grote glimlach en een lekker warm drankje en versnaperingen.

En nog mooier: jij hebt je stappendoel weer gehaald en voldoening door een steentje bij te dragen. Win-win toch?

Klinkt je dit goed in de oren?
Stuur even een berichtje naar Lieke van Iersel op soc@keiespellers.nl of bel haar op 06-3617 4097. Appen mag natuurlijk ook.

We zijn je ook last minute super dankbaar!

SOC Helvoirt

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *