Slider1
slider2

Op Vaderdag ontbijtbioscoop

Het filmprogramma van de komende week

HELVOIRT – 15 juni 2021. Ook dit weekend zijn de grote films De Slag om de Schelde en Cruella te bekijken in bioscoop Club Acapella.

Op Vaderdag kun je zelfs met het hele gezin naar de ontbijtbioscoop en vervolgens genieten van de toch wel spannende maar ook leuke film Cruella. Maar natuurlijk eerst even genieten van een heerlijk ontbijtbuffet waarvan je onbeperkt kunt eten. En papa krijgt voor ’s-avond een lekker flesje Trouwe Makker bier mee.

Verder draait er in het weekend voor de kinderen nog steeds Pieter Konijn en Tom & Jerry.

Op maandag en dinsdag draait er altijd iets speciaals en deze keer is dat de documentaire The Dissident van Oscar-winnend regisseur Bryan Fogel (Icarus). Dit is een documentaire-thriller die het labyrint van bedrog blootlegt achter de moord op de Washington Post-journalist Jamal Khashoggi in de Saoedische ambassade in Istanbul. Een verhaal over geld, tirannie en doorgedraaide technologie. Met een schat aan nooit eerder vertoonde beelden en ongekende toegang tot degenen die het dichtst bij het verhaal staan, inclusief Khashoggi’s verloofde Hatice Cengiz, de Turkse politie en aanklagers, en de jonge Saoedische dissident waarmee Khashoggi samenwerkte. Al het bewijs wijst rechtstreeks naar de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, die nergens voor is teruggedeinsd om dit verhaal in de doofpot te stoppen. De kern van de film is Khashoggi zelf, een principiële hervormer die probeerde een rechtvaardiger en open samenleving te creëren in zijn Saoedische thuisland. The Dissident is een krachtige, beangstigende blik op een internationale dekmantel, die laat zien dat in de wereld van vandaag niemand die tegen sterke krachten ingaat, echt veilig is.

Kijk voor het volledige programma op https://www.guldenberg.nl/clubacapella

 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *