Slider1
slider2

Ongeval N65 t.h.v. Biezenmortel

N65 weer open na botsing tussen auto en vrachtwagen

BIEZENMORTEL – 5 juli 2024.┬áDe N65 tussen Den Bosch en Tilburg is deels afgesloten vanwege een ongeval ter hoogte van Biezenmortel

Op de N65 bij Biezenmortel zijn vanmorgen een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto is daarbij gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde bij Biezenmortel op de weg richting Tilburg. De auto en de vrachtwagen zijn daar op elkaar gebotst. De bestuurder van de auto is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur is een vrouw uit Dongen. Zij raakte niet gewond, vertelt ze na het ongeval. Ze zegt dat het ongeluk ontstond doordat de auto haar vrachtwagen inhaalde, maar te vroeg weer op haar rijbaan kwam. Hij raakte haar cabine, waardoor de auto tolde en van de weg raakte. De auto kwam tegen de boom tot stilstand.

De voertuigen zijn zwaar beschadigd en moeten worden weggesleept. De N65 is door het ongeluk in de richting van Tilburg dicht. Het verkeer in de richting van Den Bosch heeft vertraging. Rijkswaterstaat denkt dat de weg rond twaalf uur weer open kan.

Foto’s Bart Meesters

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *