Slider1
slider2

Wat is een leesclub?
Het lezen van een boek doe je meestal in je eentje: ‘Met een boek(je) in een hoek(je)’. En wat als je het boek uit hebt? Leg je het weg, of spreek je erover met elkaar? In Haaren is er de tijd en gelegenheid om die individuele leeservaring met anderen te delen: waarover gaat het boek nu eigenlijk (thema) en waarom is het wel of niet de moeite waard (vorm en inhoud) dat boek te lezen. En ja, wat is literatuur eigenlijk wel of niet? Het boek kan verwijzen naar uiteenlopende zaken in de samenleving en cultuur.

De bijeenkomsten worden voorbereid en begeleid door Joost Minnaard, voormalig docent Nederlands aan de lerarenopleidingen van Fontys Hogescholen. Onder zijn deskundige leiding krijgen de bijeenkomsten extra inhoud. Vooraf krijgen de leden een uitgebreide hand-out toegestuurd, die tijdens de bijeenkomst wordt doorgenomen. De diverse reacties van iedereen dragen bij tot boeiende middagen en avonden. De bijeenkomst wordt telkens afgesloten met een al dan niet toepasselijk gedicht, aangedragen door Joost.

Hebt u ook interesse gekregen om aan te sluiten bij de leesclub? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op de woensdagavond.

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Corrie Kroot: 06-4808 7338 of via email naar corrie_en_nout@hotmail.com

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *