Slider1
slider2

KVW 2020: terug naar de oorsprong

Waar het allemaal om begon…

HELVOIRT – 25 april 2020. Het zijn gekke tijden. Dinsdag 21 april gaat er met een serieuze – maar terechte – boodschap van premier Rutte een harde streep door het evenementenseizoen en zien wij ons laatste sprankje hoop op een feestelijk jubileum dit jaar vervliegen.

Gelukkig is er ook een positief randje: kinderen krijgen meer vrijheid – en daar worden wij dan weer blij van!

Vanwege de verlenging van de maatregelen en zonder enige kans op een vergunning zal de KinderVakantieWeek dit jaar dus geen groot(s) samenzijn van de jeugd en de rest van het dorp worden. Gezien diezelfde omstandigheden zal Helvoirt voorlopig nog niet op vakantie gaan.

… maar wacht eens; is dat eigenlijk niet waar het idee van KinderVakantieWerk uit geboren is? Gezinnen die niet op vakantie konden? Wat nu als we tóch voor de kinderen van Helvoirt iets op poten kunnen zetten zonder dat we iedereen bij elkaar brengen? Zeg maar een alternatief alternatief programma. We hebben ideeën genoeg, we hebben materiaal, de vakanties van de werkgroep waren toch al aangevraagd…

Dit jaar wordt het geen 50e jubileumjaar; we zullen niet uit kunnen pakken zoals we dat hadden gewild. Onze voorbereidingen daartoe gaan simpelweg even in de ijskast en we starten met een blanco papier. De KinderVakantieWeek 2020 wordt een week waarin we doen wat we kunnen én mogen om toch Helvoirt een stukje leuker te maken. We weten nog niet hoe of wat – maar we gaan ervoor!!

Dus. Staan 10 tot en met 14 augustus nog steeds in jouw agenda?

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *