Slider1
slider2

Kerstbomenverkoop Scouting Prins Willem van Oranje

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 23 november 2020. Op zaterdag 12 december zal er door Scoutinggroep Prins Willem van Oranje uit Cromvoirt weer de, inmiddels traditionele, kerstbomenverkoop gehouden worden.

Er worden mooie bomen verkocht bij het gemeentekantoor in Vught, tegenover de Jumbo (Secretaris van Rooijstraat 1). De bomen zullen pas de dag ervoor gestoken worden, dus verser krijgt u ze niet.

Het geld dat de groep verdient met de verkoop, wordt gebruikt om leuke programma’s mee te financieren, spelmateriaal aan te schaffen en het jaarlijkse zomerkamp mee te bekostigen.

De bomen kunnen meteen meegenomen worden, of ze kunnen dezelfde dag in Vught/Cromvoirt/Helvoirt en omstreken thuisbezorgd worden! Er worden bomen verkocht in verschillende soorten en maten.

Kom dus op zaterdag 12 december voor een mooie Scouting-kerstboom naar het gemeentekantoor in Vught!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *