Slider1
slider2

Geheugencafé Vught 2021

HELVOIRT /CROMVOIRT/VUGHT –  22 november 2020. Vanwege de coronabeperkingen is het laatste Geheugencafé 2020 niet doorgegaan.

De organisatoren hopen dat het eerste Geheugencafé in 2021 op 20 januari in DePetrus door kan gaan. Nadere informatie volgt zodra hierover meer zekerheid is. Hou daarvoor de media in de gaten of meld je aan voor de e-mailservice van het Geheugencafé via geheugencafevught@gmail.com

Dat het Geheugencafé in een behoefte voorziet is steeds gebleken uit de positieve beoordelingen van bezoekers. De diversiteit aan thema’s wordt bijzonder gewaardeerd. De werkgroep is dan ook steeds op zoek naar  ideeën om telkens weer een boeiend programma te bieden en houdt zich aanbevolen voor tips via bovengenoemd e-mailadres.

Nieuw in 2021 zal zijn dat het Geheugencafé ook enkele keren in Helvoirt zal worden gehouden. Dit vanwege de samenvoeging van Vught en Helvoirt met ingang van 2021. Werkgroepen die in beide dorpen actief zijn hebben de krachten gebundeld.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *