Slider1
slider2

Helvoirtse vrachtwagen betrokken bij botsing tussen twee vrachtwagens.

HELVOIRT  12 oktober 2021. Op de weg tussen Heeswijk-Dinther en Den Bosch(N279) zijn dinsdagavond twee vrachtwagens tegen elkaar gebotst.

Een van de vrachtwagens stond stil op de weg. De tweede vrachtwagen geladen met aardappelen, van transportbedrijf van Kuijk uit Helvoirt, is er achterop gereden.

De chauffeur raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur, een man uit Boxtel, is zelf uit de cabine geklommen. Door de botsing kantelde de vrachtwagen waardoor de aardappelen op de weg kwamen.

De andere chauffeur kwam er zonder verwondingen vanaf, maar is door de politie wel meegenomen voor verhoor. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeluk De weg is tot zeker morgen ochtend gesloten.

Bron; Omroep Brabant/Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *