Slider1
slider2

Helvoirtenaar Jesse Wijnans bij Finse act Eurovisiesongfestival

Foto; in het midden Jesse Wijnans 

HELVOIRT – 2 mei 2024. Joost Klein is niet de enige Nederlander op het podium in Zweden: danser Jesse Wijnans (uit Helvoirt) maakt net als vorig jaar deel uit van de Finse act.

Finland werd in Liverpool tweede met het nummer Cha Cha Cha. De in Breda geboren Jesse staat op het podium met Windows95man, die in de eerste halve finale uitkomt met het nummer No Rules!  

Sinds 2021 woont Jesse in Helvoirt en we spraken hem gisteravond even. Tijdens het gesprekje met HelvoirtNet was hij in de Arena in Malmö, Zweden voor een repetitie. Hij hoopt natuurlijk weer op een goed resultaat.

Op de eerste beelden is te zien dat Wijnans net als in 2023 met een absurdistische act meedoet. Zo kruipt Windows95man aan het begin van zijn show uit een gigantisch ei.

Spannende dagen breken aan maar onze Jesse gaat zijn stinkende best doen voor een goed resultaat en  vanuit Malmö zeg ie nog even; “Groetjes vanuit Malmö aan iedereen in Helvoirt”, aldus Jesse.

Om een beetje in de sfeer te komen stuurde hij ook nog een paar foto’s, waarvoor dank! De foto’s zijn gemaakt door Miikka Varila!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *