Slider1
slider2

Gewonde bij ongeval N65 Helvoirt

HELVOIRT – 30 MEI 2023. Bij een ongeval op de N65 ter hoogte van Helvoirt is afgelopen nacht een persoon gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond de klok van 00.45 uur op de N65 van Den Bosch naar Tilburg ter hoogte van de kruising met de Kreitestraat bij Helvoirt.

Een automobilist botste daar met zijn auto op een, naar verluid, stilstaand voertuig met buitenlands kenteken.

Door het ongeval kwam het voertuig, wat stil gestaan zou hebben, op de N65 voorover in een greppel langs de weg tot stilstand. De auto die op het stilstaande voertuig botste kwam tegen een boom langs de weg tot stilstand.

Volgens de inzittende van het voertuig wat stil gestaan zou hebben op de snelweg zouden ze in een vluchthave langs de weg stil hebben gestaan, maar het sporenbeeld liet zien dat dit niet het geval is geweest. Vermoedelijk heeft de auto of op de rechterrijstrook stil gestaan of half in de vluchthave gestaan, of gedeeltelijk op de weg gestaan. Dit is door de politie niet meer te achterhalen.

De inzittende van de voorste auto werden door de ambulancedienst nagekeken, maar kwamen er vanaf met lichte verwondingen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de achterste auto werd gewond overgebracht naar het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Een alcoholtest wees bij een eerste test uit dat de man te veel zou hebben gedronken.

Na het ongeval was de rechter rijstrook van de N65 afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s Bart Meesters

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *