Slider

Doe een goede daad; ga naar de milieustraat!

HELVOIRT – 16 april 2019   Net zoals iedere gemeente, produceren we ook in onze gemeente veel afval. Steeds vaker wordt afval gebruikt om nieuwe materialen van te maken.

Inwoners van onze gemeente kunnen afval meegeven aan de afvalstoffendienst. Toch heeft u ook soms afval dat niet geschikt is voor in de container. Heeft u dat soort afval? Dan kunt u ook bij de milieustraat terecht.

Gratis afval brengen
U kunt bij de milieustraat veel soorten afval gratis afgeven. Dit zijn veel voorkomende soorten zoals papier, glas, textiel en hard plastic. Maar ook asbest, autobanden, frituurvet, piepschuim en ijzer kunt u gratis kwijt. Op onze website vindt u een overzicht van alle afvalsoorten die gratis gestort mogen worden bij de milieustraat.

Tarieven
Naast de gratis afvalsoorten zijn er ook afvalsoorten waarvoor wel betaald moet worden. Dit heeft te maken met de verwerking ervan. Om onze inwoners tegemoet te komen, houden we de tarieven zo laag mogelijk. U stort bijvoorbeeld al een kilo puin voor slechts € 0,05.

Openingstijden
De milieustraat aan de Helvoirtseweg 6B in Haaren is geopend op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Legitimeren en betalen
Wilt u afval storten bij de milieustraat? Neem dan uw legitimatiebewijs mee. Medewerkers van de milieustraat kunnen naar uw legitimatie vragen. Indien u zich niet kunt legitimeren dan kunnen zij uw afval weigeren. Stort u afval waarvoor betaald moet worden? Houdt er dan rekening mee dat u alleen kunt pinnen. Kijk voor alle voorwaarden voor het storten van afval op www.haaren.nl en zoek op afval.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *