Slider1
slider2

Graag uw mening

De gemeente evalueert het participatiebeleid

HELVOIRT – 22 juni 2023. Wat de gemeente doet en bedenkt gaat om uw leefomgeving. De gemeente zorgt er voor dat iedereen mee kan doen, ook als je niet goed kunt zien, weinig geld hebt of slecht ter been bent. En de gemeente houdt zich ook bezig met cultuur, sport en wonen.

Daarom is het zo belangrijk dat u meedenkt en mee adviseert over de voorstellen en plannen in Helvoirt. We zijn benieuwd of u al eens hebt meegedacht en gepraat over een project in uw buurt, een beleidsplan van de gemeente of een initiatief van een ontwikkelaar. Zo ja, hoe oe kijkt u daarop terug? Of kiest u er juist voor niet mee te denken? En hebt u daar zo uw redenen voor?
Ofwel: we evalueren het participatiebeleid van de gemeente. We nodigen u dan ook van harte uit om uw mening te geven. Hoe meer ideeën, suggesties en opmerkingen, hoe beter we in staat zijn u als inwoner te betrekken bij de plannen in uw straat, wijk en dorp.

Meedoen? Graag!
• Misschien komen we u tegen. Komende maandag, 26 juni, zijn wij tussen 14.30 – 16.30 uur in het HelvoirThuis om te vragen naar uw mening. Fijn als u meewerkt.

• U kunt ook digitaal een bijdrage leveren aan de evaluatie. Ga naar www.wijinvught.nl/participatie. Onder het kopje “Graag je mening” vindt u vragenlijsten voor inwoners en deelnemers namens een belangenorganisatie. U kunt aangeven of u nog een en ander persoonlijk wilt toelichten in een groepsgesprek.

• Een reactie mailen kan ook: stuur een bericht naar participatie@vught.nl. U kunt ook hier aangeven of u mee wilt doen aan een groepsgesprek.

• Verder: in het HelvoirThuis liggen kaarten met de uitnodiging om de enquête in te vullen. In de kaart zitten bloemzaadjes voor een vlinder- en bijvriendelijke bloemenzee in de tuin of op het balkon. Op = op.

Heel hartelijk dank voor uw medewerking!

Bron: Senior medewerker communicatie en voorlichting Gemeente Vught

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *