Slider1
slider2

Zwaar gewond na eenzijdig ongeval.

HELVOIRT – 11 september 2023, 17.15 uur. Een automobilist is maandag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in de Helvoirtsestraat.

De automobilist, die met zijn voertuig vanuit de richting van Cromvoirt kwam, raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, botste aan de rechter zijde van de weg tegen een boom en kwam vervolgens aan de overzijde van de weg tot stilstand. Het slachtoffer werd na het ongeval door omstanders uit de auto gehaald en er werd eerste hulp verleend. Daarna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval raakte het voertuig onherstelbaar beschadigd.

Het verkeer ondervond de nodig hinder van het ongeval en werd door de politie om en om over een weghelft geleid. Een takelbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. Naast de auto raakte ook de boom zwaar beschadigd.

Een voetganger die op het moment dat de auto van de weg raakte over het voetpad liep werd wonder boven wonder niet geraakt omdat de auto tegen de boom tot stilstand kwam, en niet het voetpad op schoot.

Foto’s Bart Meesters

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *