Slider

Weer naar de stembus………..

HELVOIRT – 13 mei 2019. Inmiddels heeft iedereen die stemgerechtigd is een stempas gekregen voor de verkiezingen van het Europees Parlement op donderdag 23 mei.
Europees? Hoor ik je denken, dat is erg ver weg !!
Niets is minder waar:

Wij hebben Tom Berendsen, 3e op de lijst van het CDA in maart uitgenodigd voor een bezoek aan gemeente Haaren.
De inbreng tijdens dit bezoek zorgt ervoor dat hij beter weet wat er bij ons speelt, en dus beter invulling kan geven aan de directe lijn van gemeente Haaren naar Brussel. Tom woont in Breda.

Velen van ons kennen Lambert van Nistelrooij uit Diessen; hij stopt ermee om plaats te maken voor de nieuwe generatie. Tom Berendsen staat te trappelen om hem op te volgen.
Het is van groot belang om iemand in Brussel te houden die met een Brabantse bril kijkt naar de dossiers die daar op tafel liggen:
Grensoverschrijdende (drugs)criminaliteit, bereikbaarheid, banen, innovatie, leefbaar platteland, slimme steden en dorpen, economie, agrarische sector, seniorenbeleid.
Allemaal onderwerpen die van invloed zijn op onze regio en waarbij concrete voorbeelden uit Brabant kunnen helpen het beleid de juiste kant op te krijgen.

Behalve het CDA heeft geen enkele andere grote partij een Brabander op een verkiesbare plaats staan. En dat terwijl we als provincie op basis van het aantal bewoners en onze economische kracht er minstens 5 zouden moeten hebben.

Helpt u mee om in ieder geval die ene CDA-zetel voor Brabant te bemachtigen?

Ans Beijens
Fractievoorzitter CDA Haaren

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *