Slider1
slider2

Vughts Voetbal Toernooi 2024

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 26 februari 2024. De voorbereidingen voor het Vughts Voetbal Toernooi (VVT) 2024 zijn alweer in volle gang. De toernooidagen vinden plaats op woensdag 3 en woensdag 10 april.

Drie voetbalverenigingen
Het Vughts Voetbal Toernooi is een samenwerking tussen MOVE Vught en de Vughtse voetbalverenigingen. Afgelopen jaren hebben de toernooien plaatsgevonden bij VV. Helvoirt en Zwaluw V.F.C.
Er zijn heel veel teams die mee willen doen. Om zoveel mogelijk teams te kunnen laten deelnemen is er ook contact gezocht met SV. Real Lunet. Zij willen dit jaar graag participeren in het Vughts Voetbal Toernooi. Hierdoor zijn alle drie de voetbalverenigingen uit de gemeente Vught van de partij.
Op woensdag 10 april vindt VVT plaats op de velden van zowel Zwaluw als Real Lunet.

1000 deelnemers
Met de ervaring van de afgelopen jaren en de uitbreidingsmogelijkheden bij Real Lunet, verwachten we een kleine 1000 deelnemers over de twee toernooidagen. Hiermee is het VVT een zeer succesvol evenement op de kalender van MOVE Vught.

Inschrijven
De flyers zijn inmiddels gedeeld via de scholen en de voetbalverenigingen en zijn voorbij gekomen via de lokale en sociale media. De kinderen zijn op dit moment druk bezig met het formeren van de teams. Inschrijven kan vanaf donderdag 29 februari 19.00 uur.
Meer informatie en de inschrijflinks staan vermeld op www.movevught.nl/voetbaltoernooi.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *