Slider1
slider2

Voorstelling ADHDinges

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 2 maart 2024. Wij willen graag uw aandacht vestigen op een bijzondere voorstelling genaamd ADHDinges.

Deze voorstelling is niet alleen vermakelijk maar heeft ook een belangrijke boodschap over acceptatie en begrijpen van ADHD. Wij zien het als onze missie om bewustwording te vergroten en vooroordelen te doorbreken.

ADHDinges is een verhaal over de hobbelige, maar inspirerende reis van een jonge vrouw na haar diagnose ADHD. Door deze voorstelling hopen we de stereotypes en vooroordelen rond ADHD te doorbreken en de kracht van acceptatie te vieren. Het is belangrijk om te benadrukken dat ADHD meer omvat dan enkel het stereotype van het drukke jongetje in de klas. Tijdens de voorstelling nemen we het publiek mee in het verhaal van deze jonge vrouw en delen we haar ervaringen en uitdagingen. Het is een verhaal over veerkracht, doorzettingsvermogen en de zoektocht naar zelfacceptatie. Daarnaast willen we niet alleen de serieuze kant van ADHD belichten, maar met de kracht van humor je anders naar de wereld te laten kijken.

We geloven dat voorlichting over ADHD essentieel is, niet alleen voor jongeren maar juist ook voor volwassenen. We hopen op een verrijkende ervaring die ons allen laat nadenken over onze eigen percepties en begrip vergroot voor de diversiteit van ons brein.

De première van ADHDinges vindt plaats op 12 april om 20.30 uur in de Speeldoos in Vught. 

Kaartje aanschaffen? klik hier

Met vriendelijke groet,
van Bijnen Producties | Piet en Nathalie van Bijnen | Vliertstraat 6 A | 5261 EL Vught | 06-2516 4655 | www.vanbijnenproducties.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *