Slider1
slider2

Voertuigwissel brandweerpost Helvoirt en brandweerpost Haaren.

HELVOIRT/HAAREN – 10 september 2020. Vandaag heeft een wisseling plaats gevonden van de tankautospuiten van de brandweerposten Helvoirt en Haaren.

Door de op handen zijnde opsplitsing van de gemeente Haaren, gaat brandweerpost Haaren naar brandweerregio Midden-west Brabant. Doordat brandweerpost Haaren beschikte over een vierwiel aangedreven tankautospuit, en daarmee deel uitmaakte van een natuurbrandbestrijdingspeloton binnen brandweerregio Brabant-Noord, zou dat betekenen dat door de overgang van brandweerpost Haaren naar brandweerregio Midden-west Brabant, dat binnen brandweerregio Brandweer Brabant-Noord het peloton niet meer compleet zou zijn.

Daarop is door brandweerregio Brabant-Noord besloten de vierwiel aangedreven tankautospuit van post Haaren te plaatsen bij post Helvoirt en de tankautospuit van brandweerpost Helvoirt te plaatsen bij brandweerpost Haaren. De roepnummers gaan hierdoor ook veranderen, deze zijn nu TS 21-1941 Helvoirt en TS 21-1431 Haaren. De wissel heeft nu al plaatsgevonden zodat allebei de brandweerpost nu al kunnen wennen en oefenen met de andere voertuigen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *