Slider

Ingezonden bericht: Fietspad Oude Bosschebaan

HELVOIRT – 9 september 2020. Wij wonen aan de Loonse Baan en wandelen al sinds jaar en dag in het bos aan de overkant van de Nieuwkuikseweg.

We lopen dan meestal op de Oude Bosschebaan en verder het bos in.

Nu is het nieuwe fietspad klaar. Veel fietsers maken daar gebruik van. Recreatieve rijders, wielrenners, snelle elektrische fietsers, etc.
Echter, veel fietsers vinden dat dit fietspad van en voor hen is. Al wandelend wordt je soms van je sokken gereden of krijg je allerlei opmerkingen naar je hoofd geslingerd dat het een fietspad is en geen wandelpad.

Wat mankeert mensen toch dat ze alles opeisen. Heel erg vervelend. Ik betwijfel of men bij de planontwikkeling rekening heeft gehouden met de wandelaars. Jammer en teleurstellend. Het van Gogh park is ook voor wandelaars.

Met vriendelijke groet,
Jan Hendrik Ockels

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Jan , 10 september 2020 @ 12:37

    Helemaal met u eens en dat gebeurd echt niet alleen op dat fietspad,maar ook op de fietspaden vanuit Helvoirt richting Vlijmen en Udenhout.De asociale wielrenners rijden vlak langs je af terwijl het anderhalve meter beleid geldt,en als je er wat van zegt krijg je een grote mond.Ook veel ouderen met hun electrische fietsen kunnen er wat van,zeker als ze met kleine groepjes rijden.
    En dan die ruiters nog op het fietspad waar ze wettelijk niet mogen komen,en die hun paarden het hele pad vol laten schijten,maar opruimen ho maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *