Slider

Tips goed huwelijk bij groenteboer Van de Loo in Helvoirt

Voor tips over een goed koperen huwelijk kan men in Helvoirt terecht bij de groenteboer.

HELVOIRT – 11 februari 2020. Bij groenteboer Van de Loo in Helvoirt kan je dagelijks terecht voor groente, fruit, salades, soepen en meer. Sinds vandaag (dinsdag) zijn er ook tips te krijgen voor een goed huwelijk gedurende 12 ½ jaar zonder dat er een scheiding op de loer ligt.

Althans dat suggereert een groot spandoek voor de etalageruit van de winkel in de Kastanjelaan. Informatie leert dat fruit en groente goed zijn voor iedereen met een goed huwelijk maar is geen garantie dat er niets op de loer ligt dat de liefde een beetje minder om zich heen grijpt.
Nu blijkt dat Marty van de Loo en zijn echtgenote Corina voorbije weekeinde hun koperen huwelijk vierden met familie en personeel. Vandaag dinsdag 11 februari is de enige echte dag. Marty van de Loo: “Vanmorgen werden we verrast met het vriendelijke spandoek voor de etalage. Dat is ook een van de tips als men die ter harte wil nemen. Ben vriendelijk naar elkaar, gebruik de nodige humor, doe vooral gezond eten en daarbij hoort natuurlijk groente en veel fruit. En vergeet niet elkaar vrij te laten.”

Van onze correspondent

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *