Slider

REBiRTH Festival zoekt jou!

HAAREN – 12 februari 2020. Rebirth Festival is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tijdens het festival weekend kunnen helpen achter de bar!

Rebirth Festival vindt dit jaar voor de 12de keer plaats en heeft zich ontpopt van klein lokaal evenement tot festival van formaat als dé opener van het festivalseizoen.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de zaterdagmiddag- en avond (11 april) en zondagmiddag- en avond (12 april) op de volgende tijden:

Zaterdag 11 april:

  • Middag: 11.15 uur tot +/- 19.00 uur
  • Avond: 17.45 tot +/- 00.30 uur (dit is inclusief opruimen)

Zondag 12 april:

  • Middag: 12.15 uur tot +/- 18.30 uur
  • Avond: 17.45 tot +/- 23.30 uur (dit is inclusief opruimen)

Uiteraard moet goed werk beloond worden, daarom bieden wij diverse vergoedingen aan in de vorm van munten of tickets. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons jaarlijkse veel besproken vrijwilligersfeest inclusief heerlijke BBQ en gezellige feestavond!

Ben je 17+ en lijk het je tof om het festival eens van de andere kant mee te maken? Geef je dan nu op voor één of meerdere shifts via www.rebirth-festival.nl/vrijwilligers

Tot dan!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *