Slider

Introductie actie Het Verlangen

Grote korting op toch al voordelig 3-gangen menu

In 2017 onderging Hotel Guldenberg een eerste metamorfose, in 2020 gevolgd door een totale nieuwbouw van de keuken in Brasserie Het Verlangen.

Chef Danny Luurssen maakt hier de mooiste gerechten die dankzij het driegangenmenu voor een hele mooie prijs wordt aangeboden. Voor EU 29,50 serveert hij 3 gangen met heerlijke gerechten die je zelf mag kiezen.

Het keukenteam

Veel mensen hebben nog het idee dat de Guldenberg een conferentieoord is, maar alle vernieuwingen hebben er voor gezorgd dat het een totaal nieuwe omgeving en ervaring is. Met de nieuwe keuken is het een goed moment om eens een kijkje te nemen. En dit weekend kan dit voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Als u van tevoren reserveert krijgt u aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag het 3-gangen keuze menu voor maar EU 19,50.

Om het feest helemaal compleet te maken is er zaterdag ook live muziek van Betty and the Boys met muziek uit de jaren 30 tot nu in een jazz jasje. Licht entertainment die de avond compleet maakt!

Reserveren is verplicht, want dit is wel een hele speciale actie die alleen in het weekend van 14 februari geldig is. Dit kan via 0411-642424.

Het Verlangen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *