Slider

Tippie zoekt nieuw baasje

HELVOIRT – 22 januari 2020. Ik ben Tippie en ben i.v.m. overlijden van mijn vorige baasje op zoek naar een nieuw maatje.

De enige eis die ik heb is dat hij lief voor mij is en goed voor mij zorgt. Ik ben een gesteriliseerd teefje van 4.5jaar oud. Ik luister goed en ben een allemans vriend. Mijn ras is  Boerenfox en ik ben in het bezit van een paspoort en ben ingeënt.

Mocht je mijn nieuwe baasje willen worden stuur dan een mail naar;

PeterMathijssen17@Gmail.com

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *