Slider

Het Afscheidsfeestje

HELVOIRT – 22 januari 2020. Al vele jaren zijn ze een kenmerkend beeld tijdens de vele optochten en evenementen tijdens carnaval, de met jeugd en geluid gevulde carnavalswagens.

Zo ook in Helvoirt dweilde wij de afgelopen jaren naar de vele optochten en evenementen. Maar na al die mooie jaren is het tijd om dit tijdperk af te sluiten. Dit doen wij natuurlijk niet nadat wij nog een keer van ons laten horen. Op dinsdag 25 februari organiseren wij, CV Goed Gek & Cv Ongeremd, in samenwerking met De Keizer; Het Afscheidsfeestje.

Nog één keer maken wij van Keiespellersdorp een Keiestampersdorp. Verwacht confetti, de beste feest acts en een hoop gezelligheid. De entree is geheel gratis dus zorg dat je erbij bent en sluit samen met ons je carnaval in stijl af!

Locatie: Burg. van Hovell sportpark Helvoirt.

Meer info volgt. (Houd onze socials in de gaten voor meer info en natuurlijk een te gekke line up) Bron: CV Goed Gek & Cv Ongeremd

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *