Slider

Symposium Visio De Vlasborch

VUGHT – 6 november 2019. Visio De Vlasborch is een verzorgingshuis waar wonen en dagbesteding wordt geboden aan ouderen met een visuele beperking.

Deze ouderen zijn een unieke doelgroep om mee te werken. Op zaterdag 16 november a.s. organiseert Visio De Vlasborch van 13:30 – 15:30 uur een symposium.

Op een interactieve- en informele manier worden belangstellenden meegenomen in de leefwereld van onze ouderen. Met cliënten en medewerkers van Visio De Vlasborch kan er van gedachten worden gewisseld over diverse functies in de zorg en bij de dagbesteding.

Er zijn vacatures voor cliëntbegeleiders zorg en dagbesteding niveau 3 en 4, BBL-ers,  gastvrouwen/gastheren en nachtdienstmedewerkers.

Wanneer er interesse is voor één van de vacatures volgt er een snelle procedure waardoor men naar huis gaat met een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Hiervoor ontvangen wij graag een CV en brief met motivatie, welke men kan uploaden via www.werkenbijvisio.org, alle vacatures/open sollicitatie.

Heb je interesse in dit unieke symposium? Meld jezelf dan vóór 14 november aan via email: moniquemeulen@visio.org

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op 16 november bij Visio De Vlasborch, Vlasmeersestraat 99 in Vught.

Voor meer informatie over onze organisatie zie www.visio.org

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *