Slider

Helvoirtenaar van het Jaar nomineren kan nog tot uiterlijk 25 november

HELVOIRT – 7 november 2019. In ’t Pomphuiske dat volgende week verschijnt wordt de laatste oproep gedaan om een dorpsgenoot (of een groepje dorpsgenoten) te nomineren voor de titel Helvoirtenaar van het Jaar.

Dit jaar kan gekozen worden in 2 categorieën: onder de 40 en boven de 40 (>40 en >40).
De categorie onder de 40 is speciaal in het leven geroepen om jongeren de kans te geven om mee te doen. Het criterium dat men voor een bepaalde (lange) periode iets gedaan moet hebben in of voor het dorp is daarmee niet meer van zo groot belang. Het gaat erom dat er mensen op het podium komen die in Helvoirt het verschil hebben gemaakt. Dat hoeft zelfs niet eens vrijwilligerswerk te zijn.

De genomineerden die hun nominatie aanvaarden worden in ’t Pomphuiske van december geportretteerd. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari 2020 in HelvoirThuis worden zij in het zonnetje gezet. Dan worden ook de Helvoirtenaren van het Jaar in beide categorieën bekend gemaakt.

Vul uw keuze in op het formulier dat staat op pag 59 van het oktobernummer van ’t Pomphuiske. Of gebruik het formulier in het komende nummer.

De benoeming Helvoirtenaar van het Jaar is een samenwerkingsproject van Stg. ’t Pomphuiske en Stg. Plein Helvoirt.

Meer weten? Mail naar kopij@pomphuiske.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *