Slider

Sunny Sunday Jazz weer van start.

HELVOIRT – 12 augustus 2019. In de bosrijke ambiance van de Loons en Drunens duinen kunt u weer genieten van de maandelijkse Sunny Sunday Jazz middagen met het dixielandor-kest “Sunny swing” in brasserie “Het Verlangen” van Hotel & Brasserie De Guldenberg, Guldenberg 12 te Helvoirt van 16.00 uur – 18.00 uur. Welkom op elke eerste zondag van de maand. De toegang is gratis.

De data van het nieuwe seizoen zijn:
zondagmiddag 1 september / 6 oktober / 3 no-vember en 1 december.

Het dixielandorkest “Sunny swing” is een jazzband van “door gewinterde” jazz muzikanten die al vele jaren dixieland muziek en oude stijl jazz spelen. Zij komen uit Helvoirt e.o. Het orkest bestaat uit Juan Bouwmans op bastuba, op klarinet en sax speelt Jac Schatorje, op trompet Rob van den Broek, op trom-bone Frans Zenden, Frank Bouwmans op banjo, op piano Jan Peels, op een drumstel uit de jaren dertig van de vorige eeuw en op “washboard” Nico Over-gaauw en op banjo Frans van Lith, die tevens de vo-cals voor zijn rekening neemt.
Zie voor meer info: guldenberg.nl/jazz

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *