Slider

Gezonde (en gezellige) High Tea voor alle 55 plussers uit Helvoirt.

HELVOIRT – 12 augustus 2019. GGD Hart voor Brabant en seniorenvereniging 55+ Helvoirt organiseren samen een gezonde High Tea als onderdeel van het stimuleringsprogramma “Ge-woon gezond”, een initiatief dat wordt ondersteunt door de gemeente Haaren.

Een gezonde leefstijl begint bij gezonde voeding. Maar wat is nou eigenlijk gezond? Hoeveel groente moet je eigenlijk op een dag eten en is het wel slim om zuivel te drinken? Maar zijn die gezonde gerech-ten en hapjes dan nog wel lekker?

Om u daarover te informeren en te laten ervaren or-ganiseren GGD “Hart voor Brabant” en Seniorenver-eniging V55+Helvoirt, samen, op dinsdagmiddag 10 september een gezellige, informatieve “gewoon ge-zonde” High Tea in de Huiskamer van het Hel-voirThuis.
Een High Tea, of ook wel “afternoon tea” zoals ze het noemen in Engeland, is een ware theeceremonie die bestaat uit een aantal kleine hartige en zoete ge-rechten.

Het wordt volop genieten van diverse heerlijke maar vooral gezonde high tea hapjes, klaar gemaakt door een groepje enthousiaste vrijwilligers van V55+Helvoirt. Tijdens de High Tea vinden er enkele presentaties plaats: zo wordt er tijdens de middag informatie gegeven over gezond oud worden en voe-ding, is er een spelprogramma met kleine prijsjes en vindt er een kort, komisch optreden plaats.

Wanneer: op dinsdagmiddag 10 september
Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur
Plaats: Huiskamer van het HelvoirThuis
Deelname is gratis voor alle 55 plussers uit Helvoirt. Graag vooraf opgeven via email: fransvan-lith@xs4all.nl of per telefoon 0411/642635

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *