Slider1
slider2

Stijging coronabesmettingen: mondkapjes weer verplicht in JBZ

JEROENBOSCHZIEKENHUIS – 18 juli 2021. Sinds kort stijgt helaas het aantal besmettingen met corona weer.

Hoewel het aantal opnames van patiënten met corona in het JBZ nog beperkt is, hebben we besloten om met ingang van maandag 19 juli de mondkapjes weer verplicht te stellen in ons ziekenhuis. We vinden het voor iedereen vervelend dat we dit moeten doen, maar we nemen deze extra voorzorgsmaatregel om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

De verplichting tot het dragen van een mondkapje geldt voor iedereen vanaf 13 jaar: patiënten, begeleiders, bezoekers en medewerkers. Bij de ingang van het ziekenhuis krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit medisch mondneusmasker blijft u dragen totdat u het ziekenhuis verlaat. En ook met een mondneusmasker op, houden we natuurlijk 1,5 meter afstand.

Goed om te weten: de bezoekregeling verandert niet. Op deze pagina vindt u meer informatie over uw bezoek aan het ziekenhuis, het coronavirus en het vaccin.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.