Slider1
slider2

Fiets mee naar de koeien in de Ritskampen

HELVOIRT – 18 juli 2021. De eerste gezamenlijke maandagavond fietstocht van dit jaar van Vereniging 55 plus Helvoirt is al weer geschiedenis.

Bijna twee weken terug ging de tocht naar koffie en theehuis Buitenlust in Vught. Twaalf fietsers spraken over een blij weerzien na de lange coronatijd die dit tegen hield.

Voor maandag 19 juli staat weer een fietstocht op het programma. Dit keer naar De Ritskampen op weg naar de koeien.  Als we de krant moeten geloven en de plannen van de regering volgen dan worden dit zeldzame dieren in het Brabants buitengebied.

Tips voor onderweg

Het vertrek is letterlijk en figuurlijk om klokslag 19.00 uur bij het kerkplein van de Nicolaaskerk in Helvoirt. Vooraf aanmelden is niet nodig en een lidmaatschap van de club is evenmin nodig. Kortom: iedereen is welkom. Een paar tips voor onderweg : banden oppompen, accu opladen, goeie zin in de fietstas en wisselgeld in de portemonnee om de koffie of thee onderweg zelf af te rekenen. De tocht is meestal iets van rond de 25 km. Onderweg is er een pauze om het laatste nieuws even door te nemen of de politieke agenda te bespreken.

Belangrijke datums om op de kalender te schrijven wanneer het fietsen is zijn:

  1. Maandag 19 juli
  2. Maandag 2 augustus
  3. Maandag 16 augustus
  4. Maandag 30 augustus 2021

Van onze correspondent.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.