Slider1
slider2

Smakelijk en gezond diner op theateravond in HelvoirThuis

Theatervoorstelling in Helvoirt

HELVOIRT – 3 maart 2023. Op woensdagavond 29 maart in de Cultuurweek 2023 speelt om 20.00 uur de theatervoorstelling ‘Tegelijkerretijd’ in het HelvoirThuis.

De voorstelling wordt gespeeld door Jan van der Els en Thea Dekkers en geregisseerd door Piet van Bijnen.

Tragiek onder een dun laagje gekwebbel.
Een gewone dag uit het leven van twee gewone Bossche vrouwen. Ze keuvelen, kaarten, drinken koffie, breien, telefoneren en zingen.
Tegelijkerretijd hebben ze het over mannen, kwaaltjes en kinderen.
Over het leven, de dood en het koor.

Gezond diner voor bezoekers, bereid door kinderen
Speciaal voor deze avond biedt Lokaal 30 (het samenwerkingsverband tussen ABZ, Welzijn Vught, HUIS73, Ouderen Samen, MOVE Vught, Plaza Cultura, GGD, Wegwijs + en Helvoirthuis) een diner voor bezoekers aan. Dit shared diner wordt bereid tijdens een kookworkshop voor kinderen, onder begeleiding van Catrien Kuijpers van De Kooktuin.
Bezoekers schuiven om 18:15 uur aan tafel, gaan met elkaar in gesprek met behulp van de kletspot, terwijl er een heerlijke en gezonde maaltijd wordt geserveerd door de jonge koks.
Speciaal voor deze middag en avond kunnen we het diner aanbieden voor maar €5,- euro per persoon. Op het menu staan een groentesoep, Indiase curry en als toetje een zelfgemaakte hangop.

Aanmelden
Gaat u de voorstelling in het HelvoirThuis bezoeken en heeft u wel zin in een smakelijk voorafje, in ontmoeting met andere bezoekers? Wilt u zich laten verrassen door dit diner en de voorstelling?
Meld u zich dan aan via: info@welzijnvught.nl met uw naam en contactgegevens. U betaalt de bijdrage voor het diner op de avond zelf met pin (cash niet mogelijk). We hebben voor 20 personen een plaatsje aan tafel vrij.
Let op: voor de theatervoorstelling dient u apart tickets te bestellen via de website van Theater de Speeldoos.

Voor kinderen
Ben je 9-12 jaar en wil je mee koken en eten? Dan kun je je aanmelden via de website van Vught Beweegt.
En wist je dat kinderen tussen de 6 en 12 jaar in de vroegere middag mee kunnen doen met Plein Sportief – Lasergamen van MOVE Vught?

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *