Slider1
slider2

Ranja en chips bij je bioscoopkaartje!

HELVOIRT – 3 juli 2024. Aanstaande zaterdag gaat Binnenstebuiten 2 in première en dat vieren ze in bioscoop Club Acapella met een leuk Disney feestje.

Bij de première in de Verenigde Staten stond de film gelijk op één in de Box Office resultaten, dus uiteraard zijn er hoge verwachtingen. Het feestje is helemaal compleet omdat alle kinderen gratis onbeperkt ranja kunnen tappen en bij binnenkomst krijg je een zakje chips. Het bioscoopkaartje zelf is maar EU 9,00 per persoon. De lekkerste première in tijden!

Disney en Pixar’s Binnenstebuiten 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is. Binnenstebuiten 2 wordt geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen.

Ook draait er in bioscoop Club Acapella Verschrikkelijke Ikke 4, zowel in het Nederlands als de originele versie. Meer info KLIK HIER

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *