Slider

Film over presentatie nieuwe routeborden toertochten Leyetocht

HELVOIRT – 16 maart 2019. De Leyetocht heeft eind januari feestelijk nieuws bekend gemaakt.

Het populaire fietsfeest uit Helvoirt krijgt na bijna 40 jaar nieuwe routeborden voor de bewegwijzering van de zes keuzeafstanden van 25 tot en met 150 km op zondag.

Autobedrijf Theo van der Heijden uit dezelfde woonplaats heeft haar naam voor de komende jaren gekoppeld aan de routeborden. Het is de opvolger van de firma ERKO, de stomerij die voorheen actief was in praktisch dezelfde straat op zeg 100 meter afstand van het garagebedrijf. Toenmalig eigenaar Mari Erven verraste de startende Leyetocht destijds door direct welgeteld 250 routeborden toe te zeggen voor de bewegwijzering.

Jeroen van Gelswijk en Maykel Haerkens, de kartrekkers van het sportieve bedrijf, besloten op soortgelijke wijze na overleg supersnel, om 1650 routeborden beschikbaar te stellen met hun firmanaam er op te laten vervaardigen. Dit jaar is de 42ste Leyetocht op zondag 18 augustus en zaterdag 17 augustus is de mountainbiketocht.

Van de feestelijke gebeurtenis maakte Pedro de Graaf van LoHa ( Lokale Omroep Haaren) een samenvatting. 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *