Slider

Inventarisatie mooie foto's en video's van de restauratie van toren Nicolaaskerk

Beste dorpsgenoten,

Als voorzitter van het Nicolaasberaad heb ik op me genomen om allerlei mooie beelden (foto’s en video’s) van de restauratie van de toren van de Nicolaaskerk te verzamelen.

Uit deze verzameling wil ik een keuze van mooiste beelden selecteren die enerzijds in het parochiearchief bewaard kunnen worden en anderzijds via de websites van Helvoirtnet en Heilige Edith Stein kunnen worden aangeboden aan belangstellende dorpsgenoten en parochianen.

Natuurlijk zou het fraai zijn dat ook chronologisch e.e.a. in beeld gebracht kan worden: historische beelden van de oude toren, de versleten onderdelen, de opbouw van de steigers, de restauratie werkzaamheden, de beelden van het officiële moment van ondertekening en plaatsing van drie ondertekende leien (ik beschik reeds over gemaakte you tube film), de voltooiing van de werkzaamheden, en het afbreken van de steigers.

Grote bestanden kunnen het best via wetransfer of dropbox verstuurd worden of via een memorystick bezorgd worden.

Heeft één van jullie creatieve ideeën en/of tijd om mij te helpen dan is die hulp natuurlijk van harte welkom.

Ik wil jullie bij voorbaat heel hartelijk danken voor jullie bijdragen aan de archivering en beschikbaarstelling van dit prachtige collectieve werk van onze dorpsgemeenschap.

Met vriendelijke groeten
Jan Peters
Tel 06-50630371
Email: jmdmspet@home.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *