Slider1
slider2

Open Inloop PvdA-GroenLinks

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 22 september 2021. Op dinsdag 28 september houdt PvdA-GroenLinks vanaf 20.00 u. een Open inloop in café Oud Zuid, Marktveld 18 Vught

Voor de eerste keer sinds de coronacrisis kunnen we weer een Open Inloop houden in Oud Zuid. Uiteraard met in acht neming van de geldende coronamaatregelen (bijv.QR code).

Tijdens deze Open Inloop bespreken we in ieder geval de agenda van de gemeenteraadsvergadering van 30 september waarbij o.a. gesproken zal worden over de Woonvisie 2021-2025 . Natuurlijk is er verder volop gelegenheid om eigen onderwerpen in te brengen.

De Open Inloop is één van de mogelijkheden die PvdA-GroenLinks aan iedereen wil bieden om ideeën en standpunten met onze fractie te delen. Aanmelden is niet nodig.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *