Slider1
slider2

Opendag SMR

Zaterdag 25 september

     van 10.00 tot 17.00 uur.

Sande Metaal Repair opent zijn deuren deze dag

Altijd al willen weten wat Sjon kan maken/repareren of ben je gewoon nieuwsgierig,  kom dan gezellig een kijkje nemen op Ambachtsweg 5 te Udenhout. De koffie staat klaar voor u.

Groetjes Sjon en Jacqueline van der Sande. www.sandemetaalrepair.nl

Bedrijventerrein Kreitenmolen te Udenhout barst van de grote en kleinere bedrijven met allemaal hun eigen unieke verhaal. Je bent van harte welkom om bij de deelnemende bedrijven een kijkje in de keuken te komen nemen.
Op www.opendag.kreitenmolenvitaal.nl vind je meer informatie over de deelnemers en de dag zelf.

Uit veiligheidsoverwegingen is bedrijventerrein Kreitenmolen tijdens de Open Bedrijvendag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt een parkeerplaats gecreëerd op het weiland bij de rotonde. Deze parkeerplaats zal tijdens de Open Bedrijvendag duidelijk aangegeven staan. Daarnaast zullen er verkeersregelaars zijn die alles in goede banen leiden. Zijn de afstanden tussen de diverse bedrijven te groot voor u om lopend af te leggen? Daar hebben is een oplossing voor! Tijdens de Open Bedrijven dag rijdt er namelijk een treintje over het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein en bedrijven zijn wel met de fiets bereikbaar.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *