Slider1
slider2

Primeur voor Club Acapella in De Guldenberg

Nieuwste James Bond-film tijdens wereldpremière in Helvoirt te zien

HELVOIRT – 20 september 2021. Een primeur voor Club Acapella! De 25e James Bond-film, No Time To Die, is tijdens de wereldpremière op 30 september te zien in bioscoop Club Acapella in Hotel Guldenberg.

Drie keer werd de wereldpremière van de 25e Bond-film tot nu toe uitgesteld. Dat had alles te maken met de uitbraak van corona en de beperkende maatregelen. Op 30 september gaat de film No Time To Die dan eindelijk in première. En het goede nieuws is dat het Club Acapella in Helvoirt is gelukt om de nieuwe Bond-film ook op de dag van de wereldpremière te mogen draaien!

Om dit te vieren, trekt gastheer en chef-kok Danny alles uit de kast om de gasten van Club Acapella een totale James Bond-beleving te geven. Van aankomst tot vertrek heeft hij een bijzonder programma samengesteld. Speciaal voor deze film is de geluidsinstallatie ook aangepast van Dolby 5.1 naar 7.1. Hiermee zijn gasten ervan verzekerd dat ze midden in de actie zitten.

Speciaal James Bond-arrangement

Op de dag van de wereldpremière 30 september en de dagen daarna geniet je niet alleen van de nieuwste James Bond-film in een bijzondere ambiance, maar kun je ook gebruik maken van een speciaal samengesteld James Bond 3-gangen diner met onbeperkt drinken tijdens diner en film! Voor maar €49,90 per persoon ben je verzekerd van een geheel verzorgde film- en dineravond met alles er op en er aan! Wil je alleen de film zien en geen gebruik maken van het driegangendiner? Dan zit je al voor €19,90 in een van onze luxe Chesterfield banken met onbeperkt drinken.

Verraderlijke missie

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. In No Time to Die keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007.

De nieuwste films in Helvoirt

Naast de nieuwe Bond-film draait Club Acapella gedurende het hele jaar de nieuwste films. De bijzondere all-inclusive cinema is gevestigd in de voormalige kapel van De Guldenberg. In een steam punk omgeving met elementen van de oude kapel is het goed toeven voor dertig tot 110 gasten. Met een ruim podium en een scala aan technische faciliteiten is alles beschikbaar voor een muziekvoorstelling, productpresentatie of lezing.

Tickets reserveren

Naast de films kan de zaal voor veel andere doeleinden gebruikt worden. Informeer naar de mogelijkheden via: 0411-642424. Tickets voor films reserveer je eenvoudig via de website: www.guldenberg.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *