Slider

NIEUW: De Grote Online TV Show in Haaren.

Op zaterdag 3 oktober organiseren we De Grote Online TV Show Haaren, voor jong & oud!

HAAREN – 18 september 2020. Na het grote succes van de welbekende bingo’s begin dit jaar, hebben we de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een spiksplinternieuwe Haarense dorpsshow!

Op deze manier willen we proberen om toch een leuke avond te organiseren in tijden waarin het lastig is om met ons hechte dorp samen te komen. Het belooft 3 oktober een groot spektakel te worden, alles in het jasje van een heuse spelshow!

Door middel van een spelkaart en een eigen App is het deze avond voor alle leeftijden een feest om mee te kunnen spelen! Via de spelkaart spelen we allerlei leuke spellen, zoals woordpuzzels, muziekspellen & natuurlijk mag een klein ouderwets potje bingo niet ontbreken!

Deze bingo zullen we spelen voor een lokaal goed doel, welke we later nog bekend zullen maken. Naast de spelkaart zullen we deze avond een aantal korte momenten gaan quizzen via de Grote Online TV Show app! Leuk als je via de app meedoet, maar zeker niet verplicht! Ook zonder de app kun je op je spelkaart prima meespelen met deze geweldige avond, leuk voor jong & oud dus!

Deze ouderwets gezellige zaterdagavond zal gepresenteerd worden door voor jullie niet onbekende presentatoren! Live vanuit onze spectaculaire nieuwe Tv-studio zal dit alles namelijk aan elkaar worden gepraat door Rob Pijnenburg, Hans Vermeer, Jannie Mathijssen & Pieter Hess!

Naast al deze gezelligheid gaat er deze avond uiteraard niet voor niks gestreden worden.. Er zijn bergen met prijzen te winnen & iedereen maakt kans! Wie weet krijg jij deze avond wel een belletje van onze no(o)taris Fedor van Ravensteijn en kom je zo live in de uitzending van TV Show Haaren! Voor meer informatie kun je terecht op onze website.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via Albert Heijn Haaren, ’t Gemak eetcafé en zalen & www.degroteonlinetvshow.nl

We gaan er samen een geweldige Haarense zaterdagavond van maken!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *