Slider1
slider2

Kom helpen tijdens REBELLiON en verdien ticket(s)!

HAAREN/HELVOIRT – 3 oktober 2023. In het weekend van 25 & 26 november organiseert REBiRTH Events traditiegetrouw hun najaarsevenementen: REBELLiON (zaterdag en zondag) en Haaren op z’n Hollands (zondag).

Dit jaar breiden we REBELLiON uit met een tweede dag, waardoor dit het grootste RAW Hardstyle evenement van Nederland wordt. Maar natuurlijk keert het gezelligste feest van Haaren ook terug: Haaren op z’n Hollands!
De afgelopen 8 edities van REBELLiON waren een groot succes mede dankzij de hulp van onze vrijwilligers. Daarom zijn we ook voor deze nieuwe editie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Tijdens REBELLiON ben jij het visitekaartje van de organisatie en voorzie jij onze bezoekers razendsnel van een drankje, terwijl je ondertussen geniet van de show!

Je kunt je vanaf nu aanmelden als barvrijwilliger voor de zaterdag van REBELLiON (25 november 2023). Je kunt ervoor kiezen om een deel van deze dag te komen werken of de gehele dag, zo maak jij REBELLiON van A tot Z mee. 
Je kunt kiezen uit een van de volgende shifts:
Middag shift: 10.30 uur tot +/- 19.00 uur
Avond shift: 18.00 uur tot +/- 01.00 uur (dit is inclusief opruimen)
Hele shift: 10.30 uur tot +/- 01.00 uur (dit is inclusief opruimen)

Hard werken wordt beloond, daarom bieden we je diverse beloningen aan voor jouw gewerkte uren. Zo kun je REBELLiON ook ervaren als bezoeker. Wil je graag helpen maar wil je REBELLiON niet bezoeken, dan kun je kiezen voor een ticket voor REACTiVATE of REBiRTH Festival zondag of natuurlijk iemand anders blij maken met jouw beloning!

Dit wil je écht niet missen! De aanmeldingen sluiten op maandag 30 oktober. Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met aanmelden voor jouw voorkeursshift, want VOL = VOL.

Ben je 18+ en lijkt het je leuk om een evenement eens van de andere kant mee te maken? Kijk dan snel op onze website: www.jointherebellion.nl/vrijwilligers/ voor alle informatie over het helpen op REBELLiON en het aanmelden als vrijwilliger!
Hopelijk zien wij jou op REBELLiON. Samen gaan wij er een onvergetelijke editie van maken, tot snel!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *