Slider

Kleintje Helvoirt: nieuwe rubriek in ’t Pomphuiske

HELVOIRT –  10 januari 2021. Deze week valt ’t Pomphuiske weer in de Helvoirtse brievenbussen. Hiermee wordt de 55e jaargang afgerond.

De redactie start 2021 met een verfrissende nieuwe rubriek; Laura Kloprogge gaat op zoek naar gevulde landingsplaatsen voor ooievaars en naar andere uitbundige uitingen dat er een kind is geboren.

Deze maand belde ze in de Hazelaar aan bij Leon Scheffers en Marjolein Moelands. Vol trots vertellen ze aan Laura over hun tweeling Lyam en Juul.

Het werd een gezellig gesprek. Om dit eerste publieke optreden niet te vergeten ontvingen beide spruiten een onvervalste ‘pomphuisspeen’.

Laura gaat zelf op zoek naar nieuwe Helvoirtenaren. Trotse ouders bij wie in de voortuin niet is te zien dat er gezinsuitbreiding is gekomen, kunnen zich melden bij de redactie: kopij@pomphuiske.nl

’t Pomphuiske wordt deze week huis-aan-huis bezorgd.

Bron: Redactie ’t Pomphuiske/Jan van Balkom

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *