Nieuws van de dag, helaas wordt dit dan weer niet vermeldt op onze Helvoirt.net-site. Niemand thuis dan bij de gemeente. Onze Burgemeester krijgt al 3 jaar een vergoeding van bijna 1.200 euro in de maand t.b.v. woonlasten!!! Iemand die zich een eigen woning kan permitteren van 750.000 euro notabene. Voor dit geld kunnen mensen in onze gemeente geholpen worden die het veel harder nodig hebben. Daarnaast zijn wij als burgers allemaal de dupe. Geld tekort? Compensatie? We verhogen dan toch gewoon de prijzen van paspoorten, afvalstoffen e.d. Hoe moeten wij de gemeenteraad, die de belangen van de burgers behartigt nu nog serieus nemen en het vertrouwen geven? Wellicht hebben ze hier een goed antwoord op? Wij vinden het schandalig in elk geval. De gemeente Haaren moet zich schamen.

8 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Mike Vugts , 29 september 2016 @ 19:12

  Niets aan toe te voegen

 • Marieke Jacobse , 29 september 2016 @ 19:12

  As zaterdag open huizendag!!! Zou onze burgemeester hier aan mee doen? Mis moet ze eerst een bord “te koop” in de tuin zetten. Of wil ze geen pottenkijkers!!!?

 • schilder uit haaren , 29 september 2016 @ 21:08

  Als het dat huis wat in de krant op de foto staat .Dan mag het we eens een mooi kleurtje krijgen . wellicht verkoopt het dan wel sneller ,

 • Andre , 29 september 2016 @ 21:53

  Wat als je helemaal niet weg wil? Dan vraag je gewoon teveel…… En dan krijg je nog een mooi gemeente centje erbij….. Kijk dat is slim, zo’n burgermeester moeten we koesteren….

 • Sylvia , 29 september 2016 @ 22:53

  Als het zo Zou zijn ….. SCHANDALIG ……. Belachelijk …….

 • Vd Sande , 30 september 2016 @ 10:02

  Wanneer gaan ze is wat leren!
  We hebben al een burgemeester gehad die ze een woonhuis en wat bouwplaatsen gesponserd hebben.
  En nu weer zoiets.
  Het zal nog wel even zo blijven, ze zal toch een keer ontslag voor zichzelf moeten aanvragen met de herindeling op komst. Dan zal ze wel weer terug gaan naar haar huis met alle vergoedingen op zak.
  Er zijn ook wel goedkopere oplossingen!

 • Gerard , 30 september 2016 @ 10:10

  Had zij niet iets te maken met een integriteit commissie Noord-Brabant en heeft dat niet te maken met fatsoen, helaas is het slechts een zakkenvullende VVD-er zoals vele.

 • verwonderd , 4 oktober 2016 @ 14:40

  Hoop echt dat t niet waar is.. Want velen verdienen dat niet eens p.m.
  Maar: WIE maakt dit mogelijk?!
  en ja, goedkopere oplossingen zyn er. Geen burgemeester aanstellen, maar laten verkiezen door “de wil vh volk” waarmee men nu pronkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *