Slider

Ingezonden: Brandweerkorps Helvoirt bedankt!

HELVOIRT – 27 november 2020. Vanmorgen rond 06.45 uur kwam ik vast te zitten in de lift van de appartementen aan het Hofpad.

Vanuit de lift naar de centrale van het liftbedrijf gebeld en verzocht 112 te bellen zodat de brandweer kon komen. Ik had zelf geen telefoon bij me.

De dame vertikte dat en zei dat ze de liftmonteur zou sturen wat ongeveer 45 minuten ging duren. Aangezien ik claustrofobie heb is dat niet vol te houden en raakte ik in paniek. Na een half uur was mevrouw uiteindelijk bereid de brandweer te bellen. Zij waren er binnen 10 minuten en hadden mij en mijn hond snel bevrijd.

Ik wil daarom deze geweldige mensen bedanken voor hun inzet.
Jan van Engelen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *