Slider

PaperStar* Salina van den Nieuwenhuizen

HELVOIRT – 27 november 2020. Zoals elk jaar zet PaperStar* zich in 2020 in voor een goed doel.

Vorig jaar haalde zij met een grote workshop en verkoop van kaartenpakketjes maar liefst € 171,- op voor de Hersenstichting.

Dit jaar geen fysieke workshop. Wel andere mogelijkheden om mee te helpen met inzamelen voor het goede doel van dit jaar: Nationaal Fonds Kinderhulp. Zij zetten zicht in voor kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven.

Draag bij en maak meerdere mensen blij! Een kaartje ontvangen is altijd leuk en in deze tijd is het een extra moment voor een glimlach. Hoe kun je Fonds Kinderhulp steunen en nog meer mensen blij maken?

  1. Schaf een handgemaakt kaartenpakketje van PaperStar* aan: 5 kaarten met envelop in een cadeau doosje. Je kunt kiezen uit een verjaardags- of kerstthema. Dit pakketje kost €16,- en €10,- gaat direct naar het goede doel.
  2. Schaf een workshoppakket aan en volg de online workshop op YouTube of Facebook. Een goed gevuld pakket om 8 kerst- of verjaardagskaarten te maken. Dit pakket kost €17,50 en ook hiervan gaat direct €10,- naar het goede doel!

De actie loopt van 1 tot en met 31 december 2020. De donatie aan het fonds kinderhulp wordt in de week van 1 januari 2021 gedaan. Wil je meer informatie of direct een pakketje bestellen? Stuur een mail naar salina@paperstar.nl of kijk op de website: www.paperstar.nl.

Creatieve groet,

PaperStar*
Salina van den Nieuwenhuizen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *