Slider1
slider2

Kom morgen naar finale Burgerakkoord in HelvoirThuis.

‘Sneak-preview’ van de presentaties en voorstellen voor een Duurzaam Helvoirt!

HELVOIRT – 23 juni 2023. Het is bijna zover, de voorstellen zijn klaar. Vanaf de Burgertop hebben zo’n 10 werkgroepen hun ideeën en plannen veder uitgewerkt tot concrete voorstellen voor een Duurzaam Helvoirt.

24 juni wordt een spannende dag. In de ochtend krijgen de werkgroepen de ruimte om hun plannen te presenteren aan alle deelnemers en toeschouwers. In de middag volgt de stemming en wordt bekend welke voorstellen voor een Duurzaam Helvoirt in het Burgerakkoord worden opgenomen en aangeboden aan de partners, gemeente Vught en coöperatie HOT.

Nu al benieuwd naar de voorstellen en presentaties van de werkgroepen? Op de website van https://g1000helvoirt.nl vind je onder de kop ‘Voorstellen’ een preview. De thema’s zijn Biodiversiteit, Leefbaarheid-betrokkenheid, Consuminderen, OV-station, Samenwerken en collectiviteit, Bewustwording, Circulair, Haalbaarheid, Natuurbehoud, Wonen en bouwen.

Wil je graag meebeslissen welk voorstel je belangrijk vindt voor een Duurzaam Helvoirt?

Dat kan, als je 10 mei ook aanwezig was bij de eerste bijeenkomst van het Burgerberaad, de Burgertop. Kom dan 24 juni, morgen dus, naar de presentaties, geniet van de heerlijke lunch en laat je stem horen!

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij het Burgerberaad, maar ben je wel benieuwd of wil je bekenden aanmoedigen? Wees welkom als toeschouwer. Ben je de hele dag aanwezig, inclusief de lunch, meld je dan aan op https://g1000helvoirt.nl . Even binnenlopen mag ook. De koffie staat voor je klaar!

Programma
Vanaf 9.30 uur                 Presentaties van de ideeën voor een Duurzaam Helvoirt
Vanaf 13.45 uur               Stemmen over de voorstellen
Vanaf 15.30 uur               Ondertekening Burgerakkoord en aanbieden aan de partners

Samen voor een Duurzaam Helvoirt!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *