Slider1
slider2

Digitale Open Inloop PvdA-GroenLinks

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 2 oktober 2020. Op dinsdag 6 oktober houdt PvdA-GroenLinks vanaf 20.00 uur een digitale Open Inloop.

Zoals gebruikelijk houdt PvdA-GroenLinks op de dinsdag voorafgaande aan een raadvergadering een Open Inloop. Omdat dit vanwege de nieuwe coronabeperkingen niet in een café kan worden gehouden, organiseren we het deze keer digitaal.

Naast de bespreking van de agenda van de raadsvergadering van 8 oktober is er volop gelegenheid eigen onderwerpen in te brengen. Wil je aan deze Open Inloop meedoen meld je dan aan via info@pvda-gl.nl Na aanmelding ontvang je bericht hoe je dinsdagavond de verbinding tot stand kunt brengen.

De Open Inloop is één van de mogelijkheden die PvdA-GroenLinks aan iedereen wil bieden om ideeën en standpunten met onze fractie te delen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *