Slider

Corona revalidatie bij Fysiotherapie Helvoirt!!

HELVOIRT – 10 november 2020 Corona revalidatie bij Fysiotherapie Helvoirt !

Multidisciplinair
Binnen de praktijk Fysiotherapie Helvoirt heeft Yvonne van der Westen zich naast oedeemtherapie gespecialiseerd in longaandoeningen en zich daarna bijgeschoold op het gebied van revalidatie na Corona (COVID-19). Om tot de beste revalidatie te komen, werken wij multidisciplinair samen met de huisarts, ergotherapeut, psycholoog, diëtist en logopedist.

Klachten na Corona
Een deel van de patiënten dat Corona heeft doorgemaakt heeft (langdurig) last van klachten zoals longproblemen, vermoeidheid, gewricht- en spierklachten, verlies van conditie, kracht en psychische- en cognitieve klachten. Zij hebben veel baat bij adequate fysiotherapeutische revalidatie in de eerste lijn.

Ontwikkeling en adviezen
Momenteel gaat de wereldwijde aandacht uit naar de ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen, maar wat als u al uit het ziekenhuis bent of als u thuis met Corona klachten hebt gezeten? Vanuit fysiotherapie Nederland volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en adviezen middels trainingen en cursussen, welke wij direct toe kunnen passen in onze behandelingen en trainingen.

Vergoeding
De herstelzorg voor patiënten die klachten hebben ten gevolge van Corona, wordt tijdelijk toegelaten tot de basisverzekering. Deze paramedische herstelzorg bestaat uit maximaal 50 sessies fysiotherapie. De looptijd is 6 maanden.

“Locatie Helvoirt” “Locatie Vught” www.fysiotherapiehelvoirt.nl
Valkenierstraat 8b Lidwinastraat 57A info@fysiotherapiehelvoirt.nl
5268 DK Helvoirt 5262 EN Vught telnr. 0411642014

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *